Лечков внесе жалба срещу Касабов, трябвало той да поеме БФС


Лечков внесе жалба срещу Касабов, трябвало той да поеме БФС
Снимка: БГНЕС

2783 0

Драмата около шефското място в Българския футболен съюз изглежда, че скоро няма да има край. По-рано днес Михаил Касабов бе вписан официално като временен президент на Българския футболен съюз в Търговския регистър. Доскорошният вицепрезидент Йордан Лечков обаче контрира този акт и е внесъл жалба в Софийски градски съд за обявяване в нелигитимност на решението.

"За мен не е редно това вписване. По устав не трябва да се случат така нещата. Внесъл съм жалбата си в срок“, каза Лечков пред dsport, визирайки, че именно той е трябвало да поема длъжността на Борислав Михайлов в качеството си на първи вицепрезидент.

"Не съм си подавал оставката и не съм правил писмен отказ от длъжността ми! По устав трябваше аз да поема БФС. Всеки трябва да си понесе последствията за нередностите“, категоричен бе Лечков,  който продължава да изпълнява длъжността си отговорник за националните отбори и в момента е в лагера на първия ни тим на Бояна за контролата с Парагвай в четвъртък и евроквалификацията с Чехия в неделя.

Още при събирането на последния Изпълком при подаването на оставката на Борислав Михайлов, Лечков направи много интересно изказване, което подсказа, че няма лесно да се сбогува с мястото си. Ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички