Ивайло Чочев бе избран за футболист №1 на август, говори за националния отбор


Ивайло Чочев бе избран за футболист №1 на август, говори за националния отбор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1552 0

Полузащитникът на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев говори пред медиите, получавайки наградата си за Футболист №1 на месец август.

Това е награда е за моя труд, както и този на целия отбор, който показва добри игри и записахме доста победи.

Това, че не съм извикан в националния отбор е преценка на националния селекционер. Аз уважавам неговото решение, защото той ходи на всички мачове - гледа. Трябва да избере само 22-ма или 25-26 момчета. Така е преценил. Радващо е, че в нашия отбор има трима национали. Аз ще продължа да се старая да играя добре и следващия път да бъда повикан.

Всеки футболист се надява да бъде извикан в националния отбор. Не съм разочарован, това ще ме мотивира да играя още по-добре и следващия път да съм там", сподели Чочев.

" Идването на Любослав Пенев ни носи само позитиви. Практикуваме красив и атакуващ футбол. Негово идване е положително за нашия отбор. Само присъствието му в съблекалнята мотивира играчите и ни кара да даваме 100%, защото знаем какъв футболист е бил и какъв треньор.

Не се чувствам като най-добрия. Аз се стремя във всяка тренировка и мач да давам най-доброто от себе си, за да оправдая доверието, което треньора ми гласува", добави той.

Вижте още: Сердюк посочи три лични причини, за да премине в ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички