България - Унгария по ТВ: Къде да гледаме скандалния мач от евроквалификациите?


България - Унгария по ТВ: Къде да гледаме скандалния мач от евроквалификациите?
Снимка: Lap.bg

11370 0

Националният отбор по футбол на България излиза за предпоследния си мач от квалификациите за Европейското първенство догодина. "Лъвовете" могат да се борят единствено да не са последни в групата, но и тази задача изглежка тежка предвид предстоящите ни съперници.

Първо Унгария гостува на Националния стадион "Васил Левски" днес (16.11), а няколко дни след това имаме визита на другия фаворит в групата Сърбия (19.11). Към момента сме последни с едва 2 точки, докато Литва е на четвърта позиция с 6 пункта, но и мач повече (до края има само сблъсък срещу Черна гора).

В същото време обаче срещата за унгарците е много важна след издънката и равенството с Литва в последния кръг. Те имат нужда от една точка до края, за да си гарантират участие на Евро 2024. Евентуално поражение от нас може да ги изправи пред съдбоносен дуел за всичко или нищо срещу Черна гора в последния кръг.

В първия мач с "маджарите" интрига нямаше и те ни разбиха с 3:0 като домакини, като и трите гола тогава паднаха през първото полувреме. През 2020-а се срещаме в Лигата на нациите, като отново ни вкарват три попадения, а срещата приключва при 3:1 в София.

След скандални неразбории, каквито рядко се виждат на мач под егидата на УЕФА, арена за мача остава Националният стадион "Васил Левски". Срещата първоначално бе преместена от столицата в Пловдив, а след това в Кърджали, а накрая отново в София - едва два дни преди мача.

Къде да гледаме България срещу Унгария?

Публика на стадиона няма да има, но се готвят масов протест около него. Срещата започва в 19:00 часа и ще бъде излъчена пряко по БНТ 1 и по БНТ 3. Освен това ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички