България наказа домакина Унгария и тръгна ударно на Световното първенство по Socca 6


България наказа домакина Унгария и тръгна ударно на Световното първенство по Socca 6
Снимка: Българска асоциация мини футбол

1502 0

Националният отбор на България по футбол "Socca 6" (5 полеви играчи + 1 вратар) стартира по страхотен начин участието си на Световното първенство в унгарската столица Будапеща - играчите на старши треньора Цветан Трайков победиха с 3:1 домакините, които предварително се считаха за фаворит в нашата група!

След нулево първо полувреме, "маджарите" успяха да поведат в резултата с гол от дузпа в 28-ата минута. Малко след това "трикольорите" изравниха с точен удар на Цветелин Анжелов. 180 секунди преди края на двубоя Анжелов подаде на Димитър Видев, който прати топката в мрежата, правейки пълен обрат за България.

До края унгарците пуснаха шести полеви играч на мястото на вратаря. Нашите обаче се отбраняваха успешно и цели три пъти стигнаха до възможност да отбележат на празна врата с удар от своята половина. Точно при третия опит Станислав Василев прати за трети път топката в противниковата мрежа за 3:1, а веднага след това реферът свири край на мача.

Утре българите почиват, тъй като трябваше да играят с Кот Д'Ивоар, но африканците не стигнаха до участие поради административни причини. В сряда (14 септември) България излиза срещу Египет в 19:00 ч. (българско време), а в четвъртък е последният им мач в групата срещу Сърбия (15:00 часа).

*На Мондиал 2022 групите са общо 8 с по 5 отбора, а напред продължават първите два тима от всеки поток!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички