Хубчев за националите: Няма да ги завладее еуфория, там ми е силата


Хубчев за националите: Няма да ги завладее еуфория, там ми е силата
Снимка: БГНЕС

1246 0

Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев прие спокойно историческата победа с 3:2 над Швеция. Треньорът поздрави футболистите си, но гарантира, че не би ги оставил да изпаднат в излишна еуфория.

"Трудно ми е да направя коментар в детайли. Този отбор може да живее само при пълно себераздаване и здрави единоборства. Тази победа е по-сладка, защото точно с тези неща победихме Швеция.

Ще кажем, че имаме отбор тогава, когато успеем да направим поредица от силни мачове. Въпрос на манталитет е да започнем да побеждаваме и навън. Не ви обещавам победа срещу Холандия. Големите ни проблеми са точно в такива ситуации - когато имаме два поредни мача срещу силни съперници”, заяви Хубчев.

"Еуфорията няма как да ги обземе, гаранция. Там ми е силата. Няма да им позволя просто. Сега всичко ще ни бъде трудно срещу Холандия - възстановяване, пътуване, тежък противник, тежък мач”, допълни още наставникът на “трикольорите”.

"Този път ще си позволя да коментирам съдиите - безобразен. Който ще да е, какъвто ще да е. Кои сме ние, че да имаме претенции, но чак така да се подиграват с нас… На 20-ата минута вече беше казал на двама души, че ги гони, даде дузпа и други 2-3 фаула. Въпреки съдията обаче постигнахме тази победа”, бесен от решенията на съдията бе Хубчев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички