Божидар Краев: Аз и още двама-трима футболисти сме в основата на националния


Божидар Краев: Аз и още двама-трима футболисти сме в основата на националния
Снимка: БГНЕС

1932 0

Българският национал Божидар Краев заяви, че той и още няколко от колегите му са в основата на националния отбор. Полузащитникът говори при представянето му в новия тим - португалския Фамаликао, където ще играе до края на сезона. Краев премина в тима под наем от датския Мидтиланд.

"Българският национален отбор е в труден период. Прави се смяна на поколенията. Според мен, аз и още двама-трима футболисти от новата генерация сме в основата на тима. Ако съм в добра форма, ще успея да помогна на отбора по време на мачовете от квалификациите за световното първенство в Катар", заяви 23-годишният футболист.

Той разказа, че участието му в няколко мача от груповата фаза на Шампионска лига през 2020 г. му е помогнало да стане по-добър футболист. "Участието ми в Шампионска лига е невероятно преживяване. Мога да кажа, че е най-доброто нещо, което ми се е случвало в кариерата. Играх в 4 мача - с Ливърпул, Аталанта и Аякс. Това ме направи по-добър футболист!". А с кое друго изказване преди време Краев отново демонстрира солидна доза самочувствие - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички