Боби Михайлов приветства Гонзо: Освежаваме кадрите


Боби Михайлов приветства Гонзо: Освежаваме кадрите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1044 0

Президентът на футболния ни съюз Борислав Михайлов поздрави Георги Иванов чрез профилите си в социалните мрежи за новия пост - технически директор, който Гонзо заема от понеделник в БФС.

Михайлов акцентира, че това назначение цели освежаването на кадрите във футболната централа и той ще отговаря пряко за работата на националните отбори.

Ето какво написа Михайлов във Facebook:

Добре дошъл на Георги Иванов в нашия екип в Българския футболен съюз! Длъжността "Технически директор", на която той застава е с фундаментална тежест в модернизираната ни административна структура. Разработихме я според препоръките на УЕФА и проекта "Футболни федерации на бъдещето", в който ние сме сред първите активни участници. Назначението на Георги Иванов е част от нашата политика на освежаване на кадрите в ключови за развитието на футбола звена. Той ще отговаря пряко за работата на всички национални отбори, на треньорската школа към БФС, както и за развитието на детско-юношеския и женския футбол. Вярвам, че Георги Иванов ще се справи на този пост. Желая му успех!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Новини

Лео и Лео, слушайте внимателно, ако искате да спечелите Световното първенство 2022!

Още в третия ден на Световното първенство 2022 зрителите станаха свидетели на огромна сензация. Отборът с...

Реклама
Най-четени новини

виж всички