С Гонзо Михайлов ще умилостивява "сините" фенове - ето какъв пост му готви


С Гонзо Михайлов ще умилостивява "сините" фенове - ето какъв пост му готви
Снимка: bTV

3571 0

Тези дни се появи слух, че легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо може да започне работа в БФС. Според информация на "България Днес" доскорошният спортен директор на Локомотив (Пловдив) е имал предварителна среща с президента на футболния съюз Борислав Михайлов, който е инициаторът на привличането на Гонзо там.

Днес изданието пише и каква длъжност е подготвил Михайлов на бившия нападател. Той го вижда като технически директор в новата структура на БФС, която се открива след препоръка на УЕФА и в тон с политиката за модернизиране работата на европейските футболни централи.

По-конкретно Иванов ще се занимава с уеднаквяване на политиката на треньорите на различните национални отбори. Целта е всички тимове - от юношеските до представителния, да имат еднаква тактико-техническа философия. Ще се търси и по-лесно преливане на футболистите в различните възрастови групи.

С евентуалното назначаване на "синята" легенда президентът търси мир с феновете на Левски, които го недолюбват в последно време. Гонзо пък е един от любимците на "сините" привърженици и негов пост в централата ще се приеме позитивно от тях. Яснота дали Иванов ще приеме предложението на Михайлов ще има най-късно в началото на новата година. Ето и защо Гонзо напусна Локомотив (Пловдив). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички