Бивш национал посочи реалната цел пред България преди идните два двубоя


Бивш национал посочи реалната цел пред България преди идните два двубоя
Снимка: скрийншот

2023 0

Бившият национал Георги Пеев посочи каква е реалната пред националния ни отбор в предстоящите два двубоя срещу Чехия и Косово, а именно 4 точки. Той има 3 мача срещу Чехия, включително при катастрофалната загуба с 0:6, когато влиза като резерва в 72-ата минута. Така че той много добре знае какво е да гостуваш в Прага.

"Какъв българин съм, ако не вярвам в успеха на момчетата, дано да се получи. Шест точки са фантастика, а 4 точки са трудни, но реални. Много добре се получаваше при Хубчев, сигурен съм, че сега ще е същото и при Балъков. Двамата са пропити с немския манталитет, момчетата знаят какво се иска от тях и го изпълняват на терена", каза Пеев пред Диема спорт.

"Свикнахме да ни е трудно. Не сме се класирали на голямо първенство вече много години, така че, ако не се класираме и сега, няма да изненадаме никого. Дано обаче следващата година да се радваме. Чест му прави на Балъков, че се изказа ласкаво за Хубчев, той създаде нещо добро и Балъков сега трябва само да надгражда. Двете точки, които имаме до този момент, са нито малко, нито много, може да са само две точки, но сме на второто място. Очаквах малко повече, но сега идват две изключително тежки срещи, не зная коя ще е по-тежка.", добави бившият халф на Локо Сф и Динамо Киев.

А какви са изискванията на Балъков за днешния двубой с Чехия - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички