Бивш играч на Левски и Славия отсече: Мачът срещу България ще е за чест и гордост


Бивш играч на Левски и Славия отсече: Мачът срещу България ще е за чест и гордост
Снимка: Официален сайт - Левски

1170 0

Бившият футболист на българските Левски и Славия – Гьоко Зайков, сподели мнението си преди мача между националния отбор по футбол на България и Северна Македония. Мачът от Лигата на нациите е тази вечер в Скопие.

Загубата ни от Грузия за мен е незаслужена. Все пак те се възползваха от своите шансове, а ние не. Не мисля, че заради тази загуба ще излезем с наведени глави срещу България. Поражението в Тбилиси няма да ни повлияе психологически, въпреки че изпуснахме шанс да се класираме за Евро 2024 през този турнир.

 Мачът с България ще е за чест и гордост, а не за класиране. Надявам се да зарадваме феновете ни”, заяви Зайков в интервю пред „Ekipa.mk.“

Всичките ни футболисти имат класа и няма значение дали ще играе един или друг. Всеки ще даде максимума от себе си за победа над България. Дано този път имаме късмет, защото това е нещото, което ни убягваше дотук в мачовете от Лигата на нациите”, каза още защитникът на Северна Македония.

А ето как в Скопие се надъхват да превърнат в ад мача за „лъвовете“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички