БФС оповести програмата на България за мачовете с Кипър и Люксембург


БФС оповести програмата на България за мачовете с Кипър и Люксембург
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

2166 0

Българският футболен съюз оповести програмата на националния ни отбор за предстоящите два приятелски мача - срещу Кипър (16 ноември, 20:00 ч.) и срещу Люксембург (20 ноември, 16:00 ч.).

Играчите на Младен Кръстаич ще стартират подготовката си на 14 ноември (понеделник) в "Бояна", а на следващата сутрин е полетът за Ларнака (9:45 ч.). Старши треньорът ще говори пред местните журналисти в 17:00 ч., а за 18:30 е насрочена официалната тренировка на България. 

Пътуването към Люксембург ще е на 19 ноември, пресконференцията на Кръстаич е в 18:00 ч. на "Стад дьо Люксембург", а после е и тренировката на "лъвовете". На другия ден, след края на контролата, футболистите и треньорският щаб се очаква да кацнат на летище "София" в 23:00 часа.

Ето какво гласи цялата публикация в сайта на БФС:

"Националният отбор на България ще стартира подготовката си за предстоящите приятелски двубои срещу Кипър (16 ноември) и Люксембург (20 ноември) на 14 ноември, понеделник, в НФБ „Бояна“. На следващата сутрин тимът ни лети за Ларнака в 9.45 ч., а селекционерът Младен Кърстаич ще даде брифинг за медиите в 17:00 ч. местно време на стадион „АЕК Арена“. В 18:30 ч. започва официалната тренировка на „лъвовете“, която ще се проведе на ст. „Сотира Мунисипал“ и ще бъде открита за журналисти през първите 15 минути.

В 20:00 ч. на 16 ноември България излиза срещу домакина Кипър.

Нашият представителен отбор ще отпътува за Люксембург на 19 ноември, събота, като пресконференцията на Младен Кърстаич е насрочена за 18:00 ч. на „Стад дьо Люксембург“, където минути по-късно ще стартира и официалната тренировка на състава ни.

България излиза срещу Люксембург на 20 ноември в 15:00 ч. (16:00 ч. българско време). Отборът ни се прибира на летище „София“ в 23:00 ч.".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Младен Кръстаич обнови групата на България с играч от руския елит и с по един от ЦСКА и Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички