БФС с важна информация за родните фенове преди Унгария - България


БФС с важна информация за родните фенове преди Унгария - България
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

1885 0

На 27 март националният отбор по футбол на България гостува на Унгария във втория си мач от квалификациите за ЕВРО 2024.

*Първата среща на "лъвовете" е домакинство на Черна гора (24 март)!

В днешния 14 март Българският футболен съюз разпространи важна информация за феновете, които искат да гледат на живо сблъсъка с унгарците, който ще се проведе на стадион "Пушкаш Арена" в Будапеща.

Уточнява се, че "поради изискване на местната федерация заявки за билети за гостуващия сектор се приемат НАЙ-КЪСНО ДО 19 МАРТ, неделя, 19:00 часа". Пропуските ще бъдат на цена от 26 лева, а всеки заплатен талон ще бъде предоставен в електронен вариант на притежателя му след 20 март. 

"На място билети за български запалянковци в деня на мача (както и преди това) НЯМА да се продават"!

Ето какво гласи цялата публикация на БФС:

"Българският футболен съюз уведомява привържениците на националния отбор, желаещи да посетят гостуването на Унгария на 27 март от 20:45 ч. местно време на стадион „Пушкаш Арена“ в Будапеща, че поради изискване на местната федерация заявки за билети за гостуващия сектор се приемат НАЙ-КЪСНО ДО 19 МАРТ, неделя, 19:00 ч. Заявките се подават на e-mail: ticketing@bfunion.bg или на телефон +359 2 9055349.

При заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена (на латиница по паспорт), дата и място на раждане. Призоваваме феновете да попълват необходимите данни коректно, тъй като всеки билет ще бъде персонализиран и не може да се преотстъпва на други лица.

Билетът за първото гостуване на „лъвовете“ от квалификациите за Евро 2024 е на цена от 26 лв. и може да бъде закупен по банков път след превод по сметка BG61STSA93000001682815 в ДСК с основание номер на заявката.

Заплатените билети ще бъдат предоставени на притежателите им след 20 март. Те ще ги получат в електронен вариант на посочен от лицето e-mail адрес.

Уведомяваме феновете, че на място билети за български запалянковци в деня на мача (както и преди това) НЯМА да се продават.

Привържениците на „лъвовете“ ще бъдат настанени в блокове 310-313 на сектор B на „Пушкаш Арена“".

*Четете всички последни новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички