БФС чака отговор от УЕФА за България - Унгария


БФС чака отговор от УЕФА за България - Унгария
Снимка: Actualno.com/Тодор Маргаритов

1952 0

Българският футболен съюз е в очакване на отговор от УЕФА за предстоящия двубой с Унгария от важния полуфинален плейоф в Лигата на нациите. От 9 март влязоха в сила забраните в спорта, наложени заради коронавируса. Родните стадиони и зали са затворени, което поставя под въпрос и домакинството на националния ни отбор срещу Унгария.

Не е изключено срещата, която може да доближи „лъвовете“ на един мач от Евро 2020, да се играе пред празни трибуни, пише "Труд". "Изпратихме писмо до УЕФА, сега чакаме отговор. Притеснителното в случая е да не се разпространи заразата. Нямаме индикации, че мачът може да бъде преместен на друг стадион", заяви отговорникът за националния отбор Емил Костадинов.

В същото време селекционерът Георги Дерменджиев остава спокоен, въпреки ситуацията в страната. "Има много време до мачаЗ. асега не съм говорил с никой по темата. Щом е взето решение да няма хора по стадионите, значи е най-правилното в случая и няма какво да го анализираме. Ние мислим само за двубоя от чисто футболно естество". Вчера от Българския футболен съюз обявиха, че временно се преустановява продажбата на билети за предстоящия двубой с Унгария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички