Балъков: Вкараха ни четири гола от наши грешки


Балъков: Вкараха ни четири гола от наши грешки
Снимка: БГНЕС

7255 0

Отборът на Англия напълно разби България с 4:0 на "Уембли" по пътя към Евро 2020. Треньорът на "лъвовете" Красимир Балъков коментира играта на своя тим.

"Днешният мач бе урок по динамика, модерен футбол и импровизация. Ние просто в отделни моменти не можахме да отговорим на динамиката на английския футбол. Може да звучи странно, но в по-голямата част плановете ни функционираха. Доволен съм от играчите въпреки тежката загуба.

Доста далеч сме от английския футбол, но ние трябва да работим. Това е пътят, няма друг. От друга страна видяхме, че когато играем със самочувствие и играчите взимат правилните решения на терена, се случват хубави неща. Имахме своите ситуация да изравним за 1:1, но има още много работа.

Четирите гола са вкарани от наши индивидуални грешки. Трябва да отстраняваме грешките, но този футбол, който искам, го видяхме от англичаните. Днес направихме едно добро начало към футбола, който искам да виждам за напред. 

В контролата може би ще пуснем доста футболисти, които не играха днес. Ще искаме да видим същата игра, но трябва да намалим индивидуалните грешки."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички