В Англия си припомниха за култов момент с Вандерсон и модернизираха Първа лига с ВАР


В Англия си припомниха за култов момент с Вандерсон и модернизираха Първа лига с ВАР
Снимка: Ludogorets.com

3662 0

В края на август звездата на Лудогорец - Вандерсон, се прочу и на Острова с една своя постъпка. Или по-точно с отпразнуването на свой гол, който впоследствие бе отменен, но халфът разбра последен, тъй като тичаше към трибуните при своята приятелка.

Днес, Mirror отново се спря на бразилеца, който се състезава за националния отбор на България. Британското издание го определи като един от най-опасните играчи, за когото трябва да внимават от Англия. Освен това обаче припомниха случката с гола, но с една голяма неточност. А именно, че попадението е било отменено след ВАР, без да са наясно, че Първа лига е доста далеч от това въведенеие.

"Друг натурализиран бразилец. От тази година може да играе за националния отбор на България. 31-годишната звезда на Лудогорец попадна в заглавията на Острова, след като отиде на трибуните, за да целуне своята половинка, когато отбеляза гол срещу Славия.  В последствие голът не бе зачетен заради ВАР, който регистрира засада", написаха от изданието. А кои са другите двама опасни играчи, които откроиха - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички