Балъков: При мен играчите няма как да са без самочувствие, не обичам да губя


Балъков: При мен играчите няма как да са без самочувствие, не обичам да губя
Снимка: БГНЕС

1508 0

Националният селекционер на България Красимир Балъков заяви, че всичко, различно от загуба, ще бъде успех за "лъвовете" в гостуването на Чехия. На седми юни националният тим играе евроквалификация с този тим и Балъков обеща да видим една по-различна игра от футболистите му.

"Чехия са добър отбор, но освен Англия, всички други отбори са 50 на 50. Всеки може да бие, всеки може да загуби. Моите идеи за 5 дни няма да ги предам на футболистите. Но се надявам да видите нещо по-различно. Малко по-друг футбол. При мен няма начин футболистите да нямат самочувствие. Аз не обичам да губя и им го предадох по най-добрия начин. Да се надяваме да го покажат на терена. Знам как ще играя общо-взето, но има още време, всичко може да се случи", заяви треньорът на "Терминал 2".

"За успех в този мач ще приема всичко, различно от загуба, защото ни оставя в играта. Отиваме за победа, всеки мач трябва да играем за победа. Футболистите да мислят за ваканция? Няма такова нещо. Ние сме в предстартова треска, тотално концентрирани са моите състезатели", категоричен бе специалистът. Колко точки очаква Балъков от предстоящите два мача и какви нови изисквания има, за да повика играч в А-отбора вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички