Десподов: За два месеца не мога да изляза от форма


Десподов: За два месеца не мога да изляза от форма
Снимка: БГНЕС

3167 0

Крилото на националния отбор Кирил Десподов говори преди предстоящите евроквалификации на националния отбор с Чехия и Косово на 7 и 10 юни, като заяви, че очаква победи и в двете срещи.

"Очакванията ми са да победим и двата мача, ще търсим максимума. В предните мачове не взехме доста добри точки, затова в тези два мача трябва да си наваксаме. Косово имат добри футболисти, които играят навън в Европа, доста здраво стъпват на терена, но аз мисля, че и ние можем да отговорим със същото", коментира Десподов.

Днес "лъвовете" се събраха на лагер под ръководството на новия селекционер Красимир Балъков, който ще дебютира с гостуване в Прага, а след това с домакинство на Косово. “Аз съм си във форма, за два месеца не мога да изляза от форма. Жаден съм за игра. Много ми е добре в Италия. Свикнах с тренировките, с езика заочвам вече да се справям. Сега остава лека полека да се наложа. Тези два мача от квалификациите трябва да си наваксаме, за да не изоставаме много. Косово и Чехия имат добри футболисти - доста здраво стъпват на терена”, каза още Десподов.

А кои са всички извикани играчи от Балъков - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички