Сигнал до SportLive: Съдят национал на България, искан от ЦСКА - за немалка сума пари


Сигнал до SportLive: Съдят национал на България, искан от ЦСКА - за немалка сума пари
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

3229 0

Любопитен сигнал бе подаден към SportLive.bg - в съобщение към медията ни. Той дойде от Теодор Димитров, който се представи за агент на "новоизлюпения национал Андрей Йорданов". Димитров има претенции за некоректно отношение от страна на Йорданов. Играчът, който според последните информации дори е желан от ЦСКА.

*22-годишният ляв краен бранител на Пирин Благоевград - Андрей Йорданов, получи първа повиквателна за националния отбор на България и съвсем скоро може да дебютира за "лъвовете" в приятелските мачове срещу Танзания и Азербайджан.

Само преди часове дори се появи информация, че ЦСКА ще опита да привлече Андрей Йорданов през лятото.

Сериозни обвинения към новия национал на България Андрей Йорданов

Въпросните претенции Йорданов написа публично и в социалните мрежи. Ето какво гласи цялата публикация на Теодор Димитров за Андрей Йорданов (без редакторска намеса):

Проблеми за Андрей Йорданов?

"Новоизлюпения национал на България-Андрей Йорданов първо да изплати задължението си и да спре да се крие като партизанин,а след това да пуска слухове за трансфер в този или онзи отбор.Вече е входирана и искова молба в съда .Крайно време е клубовете и футболистите да разберат,че договорите се сключват за да се спазват от двете страни.За съжаление понятието "коректност" е все по-непонятно за младите футболисти в България,а когато си некоректен няма как да просперираш във футбола,а и във всяка една друга сфера.Нека даде отговор дали ще се издължи доброволно преди започване на делото или ще чака решението на съда" - гласи то.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички