Андрей Желязков: Дойде и нашият ред да отидем на Европейско първенство


Андрей Желязков: Дойде и нашият ред да отидем на Европейско първенство

2129 0

Легендата на Славия Андрей Желязков изрази оптимизъм по повод националния отбор. Според него е дошло времето България да се класира на голям форум и това ще се случи в квалификациите за Евро 2024.

"Сега сигурно всеки си казва, че Унгария и Сърбия ще се класират, но смятам, че дойде и нашият ред да отидем на Европейско първенство. Някои са на мнение, че треньорът не е важен, а играчите. Но виждаме, че и дори с по-млади футболисти Младен Кръстаич направи добър колектив.

Да, с Гибралтар бе очакван успеха, но със Северна Македония се изигра добър мач срещу труден съперник и обстановка, поради ред причини. Дори и някой от големите отбори ще губят в Скопие, докато той го постигна", коментира Желязков пред "Тема спорт".

"Трябва да го оставят да си работи спокойно и ако някъде се направи грешка, да не се започне със смяна на Кръстаич. Този, който го е назначил, най-добре трябва да си направи преценка и при добри, и при лоши резултати как работи сърбинът.

Срещу Северна Македония футболистите показаха страхотен характер и заслужено спечелиха. Дано продължат с това представяне", пожела си бившият директор в Левски. А ето какво каза Кръстаич за работата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички