Александър Димитров призна: Може би бих поел мъжкия отбор на България


Александър Димитров призна: Може би бих поел мъжкия отбор на България
Снимка: Оф. сайт на БФС

2806 0

Треньорът на младежкия ни национален отбор по футбол Александър Димитров призна, че вероятно би поел представителния тим на България. Той допълни по темата, че ще трябват много промени, но и че това не е моментът, в който да се говори.

"Да се подмлади националния отбор на България в този момент на мен ми се струва малко... да не използвам грешна дума... но в момента средната възраст на националите е 24-25 години. Аз съм работил със 70% от тези момчета. Те не са стари и не са подменяне.

Ние скандали и караници с Дерменджиев нямаме. Не сме имаме липса на комуникация. Може би бих поел мъжкия национален отбор, но много неща трябва да се променят. Не мисля, че трябва да говорим това. Аз, Дерменджиев и всеки треньор е временен. Мисля, че трябва по някакъв начин този отбор да промени своя облик. Тук съм напълно съгласен с Дерменджиев. Играчите не са виновни. Познавам ги, те имат характер, имат хъс, имат спортна злоба, имат и качества" - започна Димитров на специален брифинг.

Той засегна и темата с младежкия национален отбор, като признава, че му е тежко, тъй като тимът е трябвало да победи Полша. Димитров отчете случилото се на истинска липса на късмет, защото в действителност България надигра съперника си, но срещата завърши при 1:1.

A само 15 страни в Европа не са побеждавали българския национален отбор по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички