Шанс за изкупление: Още една звезда отпадна от състава на Уелс за мача с България


Шанс за изкупление: Още една звезда отпадна от състава на Уелс за мача с България
Снимка: Guliver/GettyImages

2003 0

След като контузия извади Гарет Бейл от сблъсъците на Уелс в Лигата на нациите, сега и другата голяма звезда на тима - Аарън Рамзи, се оказа, че няма да играе в последния мач по време на паузата, който е срещу националния отбор на България на стадион "Васил Левски". 

Халфът на Ювентус игра с капитанската лента е мача срещу Ирландия в Дъблин, но е почувствал неразположение и здравето му няма да бъде рискувано в мача срещу родните "лъвове". Той не е в София и ще се прибере в Торино, за да бъде преценено колко сериозна е травмата му. Не се очаква Рамзи да остане извън терените за дълго време. 

В същото време и халфът Дейвид Брукс, който се подвизава с екипа на Борнемут, няма да играе срещу България заради травма. Другите играчи, които пропускат срещата, са Кифър Муур и Джо Морел, които получиха картони срещу Ейре и са наказани с 1 мач лишаване от състезателни права. 

Въпреки липсващите Уелс излиза за победа на "Васил Левски", тъй като в момента е лидер в група B, и има сериозни шансове за изкачване в горната дивизия на новосформирания шампионат. Възпитаниците на Райън Гигс са със 7 точки след 4 мача и водят с 1 на Финландия в спора за лидерската позиция. България е на последно място с 1 точки - 1 зад Ирландия, която окупира 3-ата позиция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички