Александър Димитров: Не знам кога за последно наш национален отбор е имал такъв шанс за класиране


Александър Димитров: Не знам кога за последно наш национален отбор е имал такъв шанс за класиране
Снимка: Оф. сайт на БФС

2370 0

Националният селекционер на младежите до 21 години Александър Димитров коментира победата на своя отбор над Латвия и шансовете за класиране на Евро 2021. "Лъвчетата" победиха с 1:0 и след голяма услуга от страна на Сърбия имат страхотен шанс да се класират за шампионата на Стария континент.

"Очаквахме такъв мач, Латвия са един труден противник, защото получават много трудно голове. Играчите се раздадоха максимално. По-добре грозна победа, отколкото красива загуба, играехме само за резултат. Ние не сме в позиция да наричаме никого аутсайдер, всеки дава максимума и всеки иска да побеждава", заяви Димитров.

"Очаквам някои хора да се замислят и да помогнат. Не знам кога за последно 2 кръга преди края наш национален отбор е имал шансове за класиране, момчетата са страхотни", добави още той.

"Мачът с Полша? Няма мачове на живот и смърт. Това е една игра. Първо трябва да си починем. Трябва да запазим спокойствие и разум. Ако Началникът ни погледне с едно око, ще ги победим", заяви Димитров. И добави, че е възможно да вземе състезатели от мъжкия национален отбор, като Валентин Антов и Доминик Янков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички