Звездите на Англия заплашват да прекратят мача с България


Звездите на Англия заплашват да прекратят мача с България
Снимка: Getty Images/Guliver

5813 0

Звездите на английския национален отбор обмислят много крайно решение за двубоя с България, който е на 14 октомври на Националния стадион "Васил Левски". Възпитаниците на Гарет Саутгейт са решени да напуснат игрището, ако бъдат обидени на расова основа.

От Футболната асоциация се готвят да проведат разговори с футболистите, като ще ги подкрепят, ако напуснат терена преди края на мача, пише The Sun, като припомня, че вече сме наказани от УЕФА заради същото провинение в двубоите срещу Косово и Чехия. 

„Това е проблем. Ние сме планирали нашия график и ще го обсъдим с играчите, преди да тръгнем, защото сме наясно, че там има история с подобни провинения. Никак не сме сигурни, че ще отидем там и нищо няма да се случи", заяви Гарет Саутгейт.

Припомняме, че български фен бе арестуван по време на европейската квалификация Англия - България, заради расистки нападки към звездата на "Трите лъва" Рахийм Стърлинг. Фенът е буйствал словесно срещу звездата на англичаните, но стюард го е чул и го е извел от стадиона. След това сънародникът ни е бил предаден на полицията.

По-рано днес се появи информация, че заради този случай УЕФА дори може да затвори целия стадион за двубоя с Англия - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички