Лечков: Срамно е, дано не дълбаем дъното още надолу


Лечков: Срамно е, дано не дълбаем дъното още надолу

5617 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз - Йордан Лечков, изобщо не е оптимист относно евентуално класиране на националния ни отбор на Европейското първенство догодина. Той определи като "срамно" моментното ни състояние, но застана зад Красимир Балъков.

"За мен лично е срамно да се борим за четвърто-пето място в квалификационната група, но това е реалността към днешна дата, трезвата реалност. Футболистите се изграждат в клубовете. Според мен трябва търпение и да се даде време на настоящия старши треньор на националния отбор. Съвсем скоро ще представим пред медиите с концепцията, която наставникът е изготвил и е представил пред ръководството. Не е приятно, дано не дълбаем дъното още надолу", заяви Лечков.

"Треньорът и треньорското ръководство може да коментират тези две загуби. Англия е силен отбор, но радостното е, че във втората среща се даде шанс на играчи, на които може да се разчита в бъдеще. Това са момчетата, с това разполагаме. Ако посочите по-добри, ще ги извикаме. Балъков е говорил достатъчно. Сподели ми, че не е доволен от тези, които влязоха на почивката срещу Ирландия". А какво заяви Балъков след загубата от Ирландия снощи - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама