Лечков: Срамно е, дано не дълбаем дъното още надолу

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз - Йордан Лечков, изобщо не е оптимист относно евентуално класиране на националния ни отбор на Европейското първенство догодина. Той определи като "срамно" моментното ни състояние, но застана зад Красимир Балъков.

"За мен лично е срамно да се борим за четвърто-пето място в квалификационната група, но това е реалността към днешна дата, трезвата реалност. Футболистите се изграждат в клубовете. Според мен трябва търпение и да се даде време на настоящия старши треньор на националния отбор. Съвсем скоро ще представим пред медиите с концепцията, която наставникът е изготвил и е представил пред ръководството. Не е приятно, дано не дълбаем дъното още надолу", заяви Лечков.

Красимир Балъков записа исторически антирекорд

Красимир Балъков започна по кошмарен начин начело на националния отбор на България. Той стана първият селекционер на националния отбор, който з...

"Треньорът и треньорското ръководство може да коментират тези две загуби. Англия е силен отбор, но радостното е, че във втората среща се даде шанс на играчи, на които може да се разчита в бъдеще. Това са момчетата, с това разполагаме. Ако посочите по-добри, ще ги извикаме. Балъков е говорил достатъчно. Сподели ми, че не е доволен от тези, които влязоха на почивката срещу Ирландия". А какво заяви Балъков след загубата от Ирландия снощи - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!