Вратарят на Чехия: Божиков ми вкара от засада, тъжно бе на празния стадион


Вратарят на Чехия: Божиков ми вкара от засада, тъжно бе на празния стадион
Снимка: Getty Images/Guliver

3336 0

Вратарят на Чехия Ондржей Коларж, който пази в снощната евроквалификация срещу България в София, заяви, че голът на нашия тим, дело на Васил Божиков, е бил вкаран от засада. Както е известно, попадението в 56-ата минута на мача беше единствено в срещата и донесе победата на България - първа за повече от година.

"През цялото време си мислех, че голът беше вкаран от засада. Струваше ми се странно, защото бяхме много високи, а Божиков надскочи всички сам. Разбира се, съжалявам, но ние сами загубихме мача. Не играхме добре", заяви стражът пред isport.blesk.cz. Това бе първият мач на играча на Славия (Прага) като титуляр за националния отбор.

"Дебютът ми бе горчив. Не съм си представял, че мачът ще се развие така и ще загубим на края. Бях развълнуван, че получих шанс, но краят е горчив. Всъщност, бях много нервен преди мача. Да пазиш за чешкия национален отбор е нещо невероятно", коментира Коларж.

Запитан как се е почувствал на празния стадион, чехът заяви: "От една страна, се радвах, че се чувах на терена и организирах защитата. Тъжно е обаче, когато на стадиона няма никой. Имах подобен мач срещу Либерец. В мача срещу България не ставаше въпрос за футбол, а за битка. И двата отбора имаха стандартни ситуации, България използва своята. Мачът не беше хубав за гледане", завърши играчът на Славия (Прага), който спря Барселона на "Камп ноу" в Шампионска лига. Вижте защо се оплака от Меси и компания след мача в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички