Толерантността на българския народ и бързата реакция на правителството високо оценени

Британските медии, както и хора, свързани с английския национален отбор, побързаха да лепнат грозно петно на целия български народ, само заради недопустимата постъпка на група хора по време на вчерашния двубой между България и Англия.

Британският посланик в София - Ема Хопкинс, бе поканена в МВнР, където проведе разговор с генералния директор на "Двустранни отношения" - Христо Полендаков. И пред нея, той застъпи вече заявената и от премиера Бойко Борисов позиция, която е крайно настроена срещу недопустимото поведение на групата български фенове.

УЕФА наказва тежко България, но и Англия ще го отнесе

Управляващият европейски футболен орган - УЕФА, проведе бързо разследване на расисткия скандал по време на срещата между България и Англия и вече...

В крайна сметка - Хопкинс оцени високо толерантността, присъща за българския народ. Тя също допълни, че заместник-министърът по спорта, медиите и творческите индустрии - Найджъл Адамс, от името на британското правителство е оценил положително бързата реакция на българското правителство. А защо ГДБОП нахлу в офисите на БФС - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!