Селекционерът на младежите коментира обвиненията, че е раздавал шамари


Селекционерът на младежите коментира обвиненията, че е раздавал шамари
Снимка: БГНЕС

2264 0

Треньорът на юношеския национален отбор на България до 18 години - Ангел Стойков, коментира появилата се по-рано информация, че е ошамарил двама от състава. Той категорично отрече, че подобно нещо се е случвало. 

"В съблекалнята се случиха съвсем нормални неща. Когато отборът не играе добре, е нормално да се съберем и да си поговорим. Не съм бил нито един футболист. Просто проведохме разговор на по-висок тон. Може да съм дръпнал някого за ушите, но е лъжа, че е имало бой. Обстановката в нашия отбор е отлична, но явно някой прави опит да я развали. В момента даже ме намирате по време на разходка, заедно с момчетата", заяви Стойков пред "Гонг".

Припомняме, че по-рано днес излезе информация, че Димитър Стоянов от Славия и Мартин Петков - Гривата от Левски са вбесили треньора с изявите си на терена и той си позволил да започне да раздава шамари в съблекалнята.

Междувременно пък стана ясно, че националният ни отбор може да бъде наказан да играе пред празни трибуни в дългоочакваната среща с Англия - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички