Селекционер ошамарил двама младежки национали?

Голям скандал с отбора на България U18 се е развихрил в Русия. „Меридиан мач" твърди, че селекционерът на тима Ангел Стойков е набил двама от футболистите си след един от мачовете на международния турнир „Валентин Гранаткин", който се провежда в Санкт Петербург и е с участие на родния тим.

Под шамарите на Ангел Стойков са попаднали Димитър Стоянов от Славия и Мартин П. Петков - Гривата, който е част от първия отбор на Левски и дори записа мач в Първа лига през миналия сезон. Двамата изнервили селекционера с поведението си и изявите си на терена в един от първите мачове на тима. Интересно е да се уточни, че Димитър Стоянов започна турнира като титуляр, а след първия мач стана резерва. Гривата пък продължи да е в стартовата единайсеторка.

След загубата от Косово: Боби Михайлов минал с джипа си по лекоатлетическата писта на Националния

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов така и не пожела да коментира загубата на националния отбор от Косово, а негова постъпк...

От БФС все още не са взели отношение по скандала, защото отборът ни продължава да е в Русия, където снощи се изправи срещу Молдова в мач за седмото място в турнира. Очаква се да има разследване на случилото се, след като тимът ни се прибере в България. Вероятно ще има позиции и от Левски, и от Славия, чиито млади таланти са пострадали при скандалните обстоятелства.

Междувременно пък стана ясно, че националният ни отбор може да бъде наказан да играе пред празни трибуни в дългоочакваната среща с Англия - ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!