Попитаха капитана на Франция за българската победа на "Парк де Пренс"


Попитаха капитана на Франция за българската победа на "Парк де Пренс"
Снимка: Guliver/GettyImages

2784 0

Капитанът на Франция Уго Лорис не обърна особено внимание на въпросите, свързани с френското фиаско от "Парк де Пренс" през 1993 година, когато България изхвърли "петлите" от Мондиал 1994.

Ден преди първата среща в квалификациите за Световното първенство в Русия през 2018 година, Лорис сподели, че няма съзнателен спомен от случилото се в легендарната за българския футбол ноемврийска вечер.

БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА СРЕЩУ ФРАНЦИЯ? ДА, АМА НЕ! ЕТО ЗАЩО

Вратарят на Тотнъм беше откровен, че този мач няма отпечатък върху играчите от селекцията на Дидие Дешам, докато в същото време е категоричен, че този път срещу България Франция ще спечели.

"Не съм го изживял в реално време, но по-късно съм гледал на запис този мач. Знам, че това е един от големите провали на Франция, но това е нещо от миналото. Повечето от момчетата в отбора дори не са били родени тогава. Това, че играем срещу същия съперник не променя по никакъв начин нашата подготовка", каза Лорис на пресконференция.

Двата отбора се изправят един срещу друг на стадион "Парк де Пренс" в петък вечер от 21:45 часа българско време. Двубоят ще може да следите на живо в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички