Хубчев: В следващите два мача трябва да има борбеност и себераздаване


Хубчев: В следващите два мача трябва да има борбеност и себераздаване
Снимка: БГНЕС

1486 0

Националният селекционер Петър Хубчев заяви на заминаване за Франция, че играчите трябва да разберат, че най-важните неща са себераздаването и борбеността в предстоящите световни квалификации.

"Направихме две тренировки, истински така да се каже, от които чисто футболно малко неща можем да направим. По-важното е да опитаме да им вкараме в главите това, което трябва да се случи на тези два мача, а именно борбата и себераздаването", заяви Хубчев.

България води на Франция в световните квалификации

"Видях в очите на 7-8 човека тази надежда и този огън, за който говорим непрекъснато. Чух някои от тези разговори, които те провеждат по между си. Има някаква надежда", допълни още той.

Селекционерът заяви още, че е напълно наясно, че България е аутсайдер. "Аз тръгвам като абсолютен реалист. Смятам, че като наблюдавах и отношенията между футболистите, на добро ниво е. Винаги може по-добре, но има уважение един към друг. Това уважение и това себераздаване, тази надежда трябва да се покаже на терена. Какво значение има, че се разбираме добре, а 90 минути не се показваме като отбор. Това е най-важното, което и ще искаме, но едва ли за два-три дни ще е успеем да ги убедим в това нещо".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички