Петър Хубчев вече не е селекционер на България, връща три заплати

Сагата около напускането на Петър Хубчев като треньор на националния по футбол е приключила официално. Спецът, който води държавния тим в последните две и половина години, напусна длъжността по собствено желание.

Според контракта, който има подписан с БФС, Хубчев ще трябва да върне 3 заплати, а раздялата вече е оформена документално, информира "Стандарт". Останалите членове на неговия щаб разтрогват договорите си с БФС по взаимно съгласие, което означава, че те няма да връщат заработеното до момента.

Мъри Стоилов отказал да поеме националния отбор на България

Станимир Стоилов е отказал да поеме националния отбор на България, твърди "Тема спорт". Преди няколко дни той е получил покана от президента на Б...

Все още продължават обаче неяснотите около щаба на новия селекционер на държавния тим, който почти сигурно ще се казва Красимир Балъков, п Настоящият треньор на Етър все още търси доказани специалисти с които да работи начело на първия ни тим. Единственият, с който Бала вече се е разбрал, това е Йончо Арсов, който работи за последно с Илия Груев в Дуисбург.

Георги Донков, който досега бе помощник треньор в националния, също е имал разговори с Балъков, но е отказал да влезе в щаба му, защото е лоялен към Петър Хубчев. Очаква се двамата да застанат начело на Левски от юни месец. А какво заяви временният наставник на "сините" Георги Тодоров относно спряганите имена за нов треньор на отбора - вижте в този материал.

 

 

Още по темата

Please select answer!