Неприятно: Голямото предимство на България за баража с Унгария може да стане недостатък

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви тревожна новина за националния отбор по футбол. Бизнесменът, който е и член на Изпълкома на БФС, разкри, че има опасност мачът срещу Унгария в баражите за класиране на Евро 2020, който жребият отреди да е в София, може да се играе в Унгария. Причината на това е липсата на системата ВАР на Националния стадион "Васил Левски".

Така, голямото ни предимство преди баража - домакинският фактор, може да отпадне заради ВАР. Домусчиев посочи, че системата по инсталирането на ВАР на "Васил Левски" не е проста и трябва да получи зелена светлина от УЕФА.

Стоичков: Можем да бием Унгария и във финала, не се страхувайте, българи!

Легендата на българския футбол Христо Стоичков призова родните фенове да напълнят Националния стадион за баража за Евро 2020 срещу Унгария. Камат...

"От съдийската комисия бяха поканили хора, които да ни презентират каква е ситуацията в Европа и у нас. Сега имаме сериозни притеснения, че мачовете на националния отбор трябва да се играят на стадиони, където има инсталиран ВАР. И въпросът не е да дойде микробусче и да инсталира системата. Става дума за сериозна организация и предварително да се даде лиценз от страна на УЕФА. Членовете на Изпълкома бяхме доста притеснени дали домакинският мач срещу Унгария няма да го играем на стадиона в Будапеща. Точно поради това, че нашите стадиони в много отношения не отговарят на съвременните изисквания", заяви клубният бос на пресконференция след провеждането на Изпълкома. Вижте началния час на баража с Унгария в този материал. 

Още по темата

Please select answer!