Националният ни отбор ще играе контрола в Дъблин

Националният отбор на България ще изиграе приятелска среща срещу Република Ирландия тази есен. Двубоят ще се състои на 10 септември 2019 г. от 21:45 ч. българско време на стадион „Авива“ в Дъблин.

Както е известно, регламентът на УЕФА изисква датите, определени в календара за националните отбори, да бъдат оползотворени с официални мачове – а за нашите, които гостуват на Англия три дни по-рано, както и за ирландците, 10 септември е свободна дата.

Дяков: Нямам добро отношение към Хубчев и щаба му

Капитанът на Лудогорец и бившият такъв на националния отбор по футбол Светослав Дяков не се изказа особено ласкаво за националния селекционер и н...

В следващите дни ще бъде уточнен и съперник за контрола на 14 ноември, другата свободна дата за България, която завършва квалификационния цикъл с домакинство срещу Чехия на 17 ноември. Иначе националният отбор няма лагер преди началото на квалификациите за Европейското първенство.

България стартира на 22 март от 19 часа с мача срещу Черна гора, а само три дни след това е едно от най-важните ни гостувания - на Косово в Прищина. Косовците са съставени от играчи, които са минали школовка в Германия, Швейцария и Швеция и много други европейски държави. Трите точки при гостуването са задължителни.

Какви са целите на Хубчев в квалификациите за Евро 2020 - четете в този материал. 

Още по темата

Please select answer!