Хубчев за групата с Англия и Чехия: Защо да не се борим за първото място?


Хубчев за групата с Англия и Чехия: Защо да не се борим за първото място?
Снимка: БГНЕС

2336 0

Националният селекционер на България Петър Хубчев направи смело изказване в коментара си за групата на тима в квалификациите за Евро 2020. Жребият бе изтеглен преди минути и постави отбора ни в компанията на четвъртия на Мондиал 2018 - Англия, Чехия, Черна гора и Косово.

"Второто място? А защо да не се борим за първото? Рано е да се говори. Тежка група, но не сме в позиция да избираме противниците си. Вълнува ме повече дали ще бъдат здрави момчетата, на които ще разчитаме, както и дали ще са във форма, когато дойдат мачовете", коментира Хубчев пред БНТ.

ХУБЧЕВ: ПОКАЗАХМЕ ГОЛЯМО МЪЖЕСТВО И ХЪС, НО ТРЯБВА И ДА НАДГРАЖДАМЕ

Относно това, че България е в група с пет отбора треньорът заяви: "Трябва да изчакаме програмата, но при всички случаи ще изиграем една контрола. Зависи кога ще имаме свободно време", посочи той.

"Черна гора и Косово не са слаби отбори, ще подходим с уважение към тях. От Чехия нямам впечатления. Това, че в последните три месеца сме се представили добре, не гарантира, че и в следващите месеци ще е така. На думите на Ивелин Попов, че ни трябва нов Димитър Бербатов гледам с насмешка", каза още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички