Дяков: Нямам добро отношение към Хубчев и щаба му

Капитанът на Лудогорец и бившият такъв на националния отбор по футбол Светослав Дяков не се изказа особено ласкаво за националния селекционер и неговия щаб. Той сподели, че е разочарован от тях.

"Отдавна не съм говорил по темата "национален отбор". Нямам добро отношение и съм разочарован от треньорите в националния отбор. Не искам да коментирам повече тази тема", категоричен е Дяков пред Канал 3.

4 стадиона с капацитет 40 000 - това ни трябва за Световното първенство през 2030г.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев сподели, че вече се избистрят идеите около строежа на 4 стадиона, които ще ни бъдат необходими за к...

Капитанът на Лудогорец е категоричен, че неговият отбор отново ще вдигне титлата, въпреки конкуренцията на ЦСКА, Левски и Берое. "И Левски, и ЦСКА са конкуренти на Лудогорец. Берое също е много сериозен отбор. Предстоят плейофи, в които нищо не се знае. Ако трябва да съм честен и гледаме реално - ние сме най-силният отбор към момента. Сигурен съм, че и тази година ще станем шампиони, а е време да вземем и купата на България", коментира Светослав Дяков.

Хубчев пък посочи наскоро кой би бил най-важният му играч, ако бе начело на Лудогорец - ето кой избра.

 

Още по темата

Please select answer!