Националите ще имат нов селекционер в следващите 5 дни

Националният отбор по футбол ще има нов селекционер до петък, твърди "24 часа", като се позовава на свой източник от БФС. Избраникът ще трябва да води отбора поне до плейофите за европейско първенство, ако не бъдем отстранени от участие на 28 октомври, когато УЕФА заседава за наказанието ни за проявите на расизъм по време на евроквалификацията с Англия.

Срокът за избор е толкова кратък, защото трябва да бъдат разпратени повиквателни за мачовете с Хаити и Чехия. Вече е имало няколко варианта, като засега Димитър Димитров - Херо и Александър Димитров не са сред тях, уточнява изданието.

Балъков: Този отбор може да се класира за Евро 2020, имах ясен план

Вече бившият национален селекционер - Красимир Балъков, вярва, че националите ни имат шанс да се класират за Евро 2020. Освен това обясни, че е и...

Йордан Лечков пък е бил единственият член на Изпълкова, който не е подкрепил оставката на Красимир Балъков, гласи друго разкритие. Той не подкрепи и оставките на Христо Стоичков и Любослав Пенев, а отбеляза след това, че сме употребили поредно голямо име в българския футбол. Именно Лечков бе натоварен с избора на нов селекционер. А какво разкритие за мача с Англия направи Георги Пашов вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!