Балъков: Този отбор може да се класира за Евро 2020, имах ясен план


Балъков: Този отбор може да се класира за Евро 2020, имах ясен план
Снимка: Getty Images/Guliver

6255 0

Вече бившият национален селекционер - Красимир Балъков, вярва, че националите ни имат шанс да се класират за Евро 2020. Освен това обясни, че е използвал различни играчи по време на квалификациите, защото е бил наясно, че единственият ни шанс за класиране е чрез Лигата на нациите.

"Всичко е свързано с резултатите. Когато имаш резултати, си добър треньор, когато имаш лоши резултати, значи си лош треньор. С този материал националния отбор може да се класира на Европейско първенство. Боби от време на време се майтапи, не може да не ги познава. Ние нямаме голям избор, това е истината. Това, което имаме, винаги може да бъде дискутирано. Ще се дискутира, докато проблемите ни не се оправят", заяви Балъков.

"Имах план, моят план беше ясен и точен. Резултатите не ме интересуваха, гласят отбора за този бараж март месец. Пробвах различни варианти, не смятам, че съм направил нещо нелогично. Оттам нататък ясно, че резултатите са негативни. Всички тези неща, които се случват извън футболните неща, те не минават извън футболистите. Те носят известно натоварване."

Този национален отбор може да се класира при всички положения. Като се поочистят някои неща и се даде време. Не може да се гледат само резултатите. От 2004 нямаме класиране. Куца ни цялата система. Затова влязох в този отбор. Да изградя тази концепция, за която и господин Михайлов споделя". 

А как обясни оставката си Балъков - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички