Касабов: Пише си кой е президент на БФС, на 28-и решаваме за Конгрес

Временно изпълняващият ролята на президент на БФС Михаил Касабов не пожела да говори много след победата на България с 1:0 над Чехия. Той отказа да отговаря на Йордан Лечков, който се провъзгласи за шеф на футболната ни централа. 

"Г-н Лечков отговаря за националния отбор. Дали той е президент на БФС? Не, той отговаря за националния отбор. Кой е президент ли? То пише. Няма проблем, никакъв. Отношенията между мен и Йордан Лечков са чудесни, питайте го него.

Лечков е готов да ръководи БФС до края на мандата

Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков внесе допълнителна яснота в неочакваното му намерение да остане начело на БФС, въпреки че първоначал...

С него отдавна седим на една маса, от много години. Питайте го него относно президента", каза Касабов. Той допълни, че на 28 ноември ще има Изпълком, на който ще се реши и кога ще бъде Конгресът за избиране на постоянен шеф на БФС.

Още при събирането на последния Изпълком при подаването на оставката на Борислав Михайлов, Лечков направи много интересно изказване, което подсказа, че няма лесно да се сбогува с мястото си. Ето какво сподели.

Още по темата

Please select answer!