Лечков: Да видим кой ще се кандидатира, да не вадим пак ние горещите картофи от огъня

Йордан Лечков направи много интересно изказване, като не изключи възможността отново да е управлението на родния футбол, въпреки че днес стана ясно, че целия Изпълком на БФС е подал оставка.

"Нека се даде равен шанс на всички кандидати да управляват българския футбол. Това, което ние постигнахме, не е никак малко. Очакваме платформи, идеи... Ние няма да си разкриваме картите и няма да кажа дали ще се кандидатирам за президент. Нека видим дали изобщо някой ще се кандидатира - да не се наложи пак ние да вадим горещите картофи от огъня", заяви Йордан Лечков след заседанието на Изпълнителния комитет на БФС в Бояна.

БФС има нов временен шеф, Балъков подаде оставка (Всичко най-важно от днешния Изпълком)

В днешния следобед  се проведе заседание на Изпълкома на Българския футболен съюз, на което бяха взети изключително важни решения за бъдещет...

Вицепрезидентът в оставка обясни, че предстои процедура по всички правила на УЕФА. "Има си срокове, не би следвало да избързваме. Ще бъдете уведомени кога ще се свика следващият Изпълком, на който ще се вземе решение евентуално за насрочване на Конгрес".

Именно Лечков пък ще трябва в най-кратки срокове да избере новия национален селекционер след оставката на Красимир Балъков. Ето какво заяви по този повод.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!