Хубчев посочи кой би бил най-важният му играч, ако бе начело на Лудогорец


Хубчев посочи кой би бил най-важният му играч, ако бе начело на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

5555 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев сподели, че той и екипът му не е зачеркнал нито един футболист и всеки един може да бъде повикан. Освен това, той сподели, ако той е треньор на Лудогорец кой от играчите би бил най-важен за него.

"Откакто ние работим в отбора, няма зачеркнат футболист. На един или два лагера извикахме един футболист - Марселиньо от Лудогорец. Уникално момче и уникален футболист. Ако аз съм треньор на Лудогорец, този човек ще ми бъде най-важният футболист. Но той така е научен - първо е бразилец и второ играе в този отбор, който беше с класи над другите, вече разликата не е толкова голяма", сподели Хубчев пред Канал 3.

"Неговите 80 или 90 процента от играта бяха насочени само в офанзивен план. Позицията, от която обаче националният отбор стартира, в 95 процента не бяхме фаворити. И ние искахме момчета, които ще работят малко повече в едната фаза, но ще дадат и последната капка сила в другата. И след това пак да са готови за защитата. И на базата на това какви футболисти ни трябваха, затова не го викахме, но държанието на това момче беше уникално. С изключително уважение се отнасяше и към футболистите, и към треньорите. Разговаряхме, разбрах му мисленето. Но нито един футболист не е зачеркнат. Нямам никакви конфликти с футболистите", обясни Хубчев.

Какво сподели селекционерът за групата, в която попадна България за квалификациите за Евро 2020 - може да си припомните тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички