Неделев за квалификациите Евро 2020: Защо да не победим и Англия?


Неделев за квалификациите Евро 2020: Защо да не победим и Англия?

1442 0

Футболистът на Ботев Пловдив Тодор Неделев разкри очакванията си за квалификационната група за Евро 2020, в която попадна българския национален отбор. Лъвовете" на Петър Хубчев ще се борят за класиране на най-големия форум за нашия континент с отборите на Англия, Чехия, Черна гора и Косово.

"Големият фаворит в групата ни за Евро 2020 е Англия. Защо да не победим другите, в т.ч. и Англия? Те направиха добро световно първенство, но мисля, че имаме големи шансове да се класираме, ако покажем нашите възможности. Дай Боже да се класираме. Бих се радвал, ако стана Футболист на годината, но в крайна сметка журналистите избират. Казаха ми, че ако играя силно срещу ЦСКА, мога да стана Футболист на годината. Ще се постарая да се представя добре", сподели Неделев. 

"За мен не е най-важното да вкарам гол, за мен е по-важно да подам паса за гола. Надявам се да изпълним целите си през този сезон. Ще направим всичко по силите си, за да може Ботев да играе в Лига Европа", каза още той за амбициите на пловдивчани. Какво сподели още той за евентуален негов трансфер през зимата и възможно ли е да премине в ЦСКА - вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички