Част от националния стадион ще бъде затворен за мача с Англия?

Част от националния стадион "Васил Левски" може да бъде затворен за следващия мач на България. Причина за това са скандиранията на феновете от мача с Косово между двата тима, които бяха на расистка основа.

В БФС вече са наясно каква ще бъде защитата им - ще обвинят сръбски провокатори, информира "24 часа". Към момента европейската футболна централа води разследване, като решението трябва да стане ясно в четвъртък (18 юли). Според федерацията ни сръбските фенове са влезли на "Васил Левски" покрай български съмишленици, подкрепящи един от столичните отбори.

9 131 дни от последната победа на България на Световно първенство! А колко ли още предстоят?

Датата 26 юни 1994 година завинаги ще остане в историята на българския футбол. След 32 години чакане най-накрая националният отбор по футбол стиг...

В същото време са отнели 20 знамена от феновете на Косово, които са искали да ги развеят по време на срещата. Очаква се УЕФА да вземе това в предвид преди окончателното си решение. Наказанието, което ще бъде поставено на националите ни пък ще засегне следващата ни среща, която е срещу Англия.

Специално проучване пък показа колко струват повиканите от Красимир Балъков играчи в представителния ни тим. Подробности вижте тук.

Още по темата

Please select answer!