Бербатов е оптимист за националния отбор: Не съм съгласен, че материалът не е добър

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов говори за националния отбор, като заяви, че е оптимист за бъдещето на тима. "Всички обичаме да критикуваме. Аз също мога да си позволя да кажа много неща. Няма смисъл, защото не съм част от отбора и не съм близо до нещата, за да мога да си позволява да говоря, каквото и да е. От опита, който имам като футболист мога да кажа много неща", заяви той.

"Няма смисъл да коментирам националния отбор, защото не съм вътре в нещата, за да кажа какво е. Лошото е, че загубихме вчера, тъй като тръгнахме много добре, но се надявам момчетата да спечелят следващия мач. Няма да е лесно обаче", сподели Бербатов.

Пригответе се: Разликата между "нас" и "другите" става все по-непреодолима

"Доволен съм. Това, което исках, момчетата го направиха". Това беше едно от заключенията на Красимир Балъков след първия му мач начело на национа...

„Не съм съгласен, че материалът не е добър - аз самият се имам за част от този материал и имам високо мнение за футболните си качества. Винаги трябва да си оптимист специално за националния отбор. Познавам Краси Балъков, но не мога да давам оценки за това какъв треньор е", каза още Бербатов.

А какво заяви Балъков след загубата от Чехия - вижте в този материал.

 

 

 

 

 

Още по темата

Please select answer!