Балъков: Доволен съм от момчетата, но не от резултата


Балъков: Доволен съм от момчетата, но не от резултата
Снимка: БГНЕС

6685 0

Националният селекционер Красимир Балъков започна със загуба начело на България. "Лъвовете" стартираха чудесно и вкараха ранен гол чрез Исмаил Иса при гостуването в Прага, но Патрик Шик реализира две попадения за пълния обрат на домакините.

"На нас ни се искаше мачът да свърши по друг начин. За жалост трябва да признаем, че Чехия бе на добро ниво. Ние направихме много добри неща, доволен съм от това, което момчетата направиха, това исках от тях.

Нямахме късмет при някои положения, тези високи и здрави чехи ни създадоха проблеми. Аз съм доволен от играчите си, но не съм доволен само от резултата. Опитвахме да притежаваме топката, да търсим диагоналните пасове, да излизаме от пресата им в средата на терена и да излизаме от тяхната преса.

Смятам, че това, което съм привлякъл в националния отбор, има място там. Видях, че Сърмов игра перфектен мач, Иса даде всичко от себе си, вкара и гол. На младите им трябва време, за да покажат какво могат.

Във футбола няма време да бъдем тъжни, трябва по най-бързия начин да се възстановим и да покажем силна игра срещу Косово. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички