Балъков обяви, че ще има дебютант срещу Ейре и коментира шансовете ни за Евро 2020

Националният селекционер на България Красимир Балъков обяви, че в утрешната контрола с Ейре ще има дебютант в състава му. "Лъвовете" ще гостуват в Дъблин, а Бала сподели и вижданията си за класирането на Евро 2020.

„Ще имаме доста смени и доста играчи, които не играха срещу Англия, ще започнат утре. Настроението е нормално. Искаме да видим всички, които сме извикали, за да знаем с какво разполагаме за бъдеще. Искаме да изиграем мачът по най-добрия начин и да вземем възможно най-доброто.

Guardian: Георги Аспарухов - българският художник, който смая Англия на "Уембли"

Тази вечер българският национален отбор гостува на Англия в квалификация за Евро 2020. Ден преди двубоя британското издание Guardian публикува ма...

Имаме една цел, която я знаят и всички футболисти. Шансът ни минава през Лигата на Нациите. Квалификациите до края на годината искаме да изпозлваме по най-добрия начин, за да сглобим възможно най-добър кадър, ако ни се отвори възможност през Лигата на Нациите.

Поуките от двубоя с Англия са, че трябва да се правят по-малки индивидуални грешки. Получихме 4 грешки от индивидуални неточности. Искам и повече концентрация пред противниковата врата, защото имахме шансове, но не отбелязахме.

Лигата на нациите - последната надежда на националите за класиране на Евро 2020

Българският национален отбор се представя трагично на квалификациите за Европейското първенство през 2020 година, като заема последното място в г...

Искаше ми се да имаме възможности за класиране. Не ни остава обаче нищо друго освен и в контролните мачове да видим кой е готов да се вложи и да даде всичко от себе си. Надявам се да получим шанс през Лигата на Нациите през март месец.

Хареса ми разчупената концепция на треньора. Това означава, че трябва да притежаваш умни играчи, тъй като времето за работа на национално ниво е много малко и не е лесно да се изгради функционираща система“, обяви Балъков.

А какви оценки получиха родните национални след загубата от Англия и как Вандерсон бе с равни оценки с Рашфорд може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!