"Guardian" оцени Вандерсон наравно с Рашфорд - петима наши национали получиха "двойка"


"Guardian" оцени Вандерсон наравно с Рашфорд - петима наши национали получиха "двойка"
Снимка: Getty Images/Guliver

15848 0

Националният отбор на България загуби тежко гостуването си на "Уембли". Англия разби "лъвовете" у дома с 4:0 в среща от квалификациите за Евро 2020, като оглави нашата група, а избраниците на селекционера Красимир Балъков остават на последното място, като още търсят своята първа победа.

След третата загуба, която "трикольорите" допускат, английските издания поставиха оценки за играта на двата тима. Въпреки че капитанът Хари Кейн заби хеттрик във вратата на Пламен Илиев, Рахийм Стърлинг бе този, който обра овациите.

В тима на Бала пък най-високата оценка бе за Ивелин Попов. Вандерсон също бе оценен високо от медиите на Острова, а ето какви оценки получиха всичките футболисти, взели участие в срещата:

Пламен Илиев - 4 - Вратарят на България нямаше какво да стори при втория и третия гол, но имаше вина за откриващото попадение, след като подцени изпълнение на аут.

Страхил Попов - 5 - Често бе притискан от играчите на Англия по фланга и не успя да помогне много в преди позиции. Представи се добре в защитен план.

Николай Бодуров - 4 - В хода на срещата бе заменен, след като изгуби битката с Маркъс Рашфорд. Той фаулира звездата на Манчестър Юнайтед и получи жълт картон за нарушението си.

Георги Сърмов - 5 - Справи се добре с опазването на Хари Кейн в наалото на мача, но през втората част бе надбягвам с лекота в средата на терена.

Васил Божиков - 5 - Не показа много добра игра в защита. Мачът ще може да запомни с един добър шпагат в краката на Рахийм Стърлинг.

Антон Недялков - 5 - Справи се добре в защита и се включваше по-често в атака от Страхил Попов.

Гаилин Иванов - 4 - Направи някои добри включвания в противниковото наказателно поле, които обаче не доведоха до нищо съществено и в хода на срещата бе заменен.

Ивелин Попов - 6 - Българският капитан изглеждаше "елегантен" в халфовата линия и отправи чудесен удар от фаул, при който Пикфорд трябваше да показва класата си.

Кристиян Малинов - 5 - Партньорът на Ивелин Попов в средата на терена не получи добър шанс за изява в почти цялата среща.

Вандерсон - 6 - Лесно е да кажем, че това бе най-креативният играч на България. Имаше някои възможности, като отправи и точен удар близко до гредата, който обаче Пикфорд лесно улови.

Марселиньо - 4 - Не направи много и не даде много на играта, като по никакъв начин не успя да притесни английската защита. Заменен.

Смените: Кристиан Димитров - 4 - направи втората дузпа след нарушение срещу Хари Кейн - появи се на мястото на Бодуров; Кирил Десподов - 6 - появи се на мястото на Марселиньо. Даниел Младенов замени Галин Иванов - няма оценка.

А какво написаха днес английските медии за българските национали може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички