Балъков: Равенството между Черна гора и Косово ни оставя в играта

Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков отново похвали играчите си, въпреки загубата от Чехия с 2:1. В понеделник националите ни са домакини на Косово.

"Играхме срещу съперник с топ футболисти от силни клубни отбори. Това бе основната разлика, която си пролича в определени моменти. До последно държахме интригата, което е много важно за мен. Знаете, че по принцип не играем силно срещу този съперник, а този път дори имаше шанс срещата да завърши по друг начин", сподели селекционерът при прибирането си от чешката столица.

Пригответе се: Разликата между "нас" и "другите" става все по-непреодолима

"Доволен съм. Това, което исках, момчетата го направиха". Това беше едно от заключенията на Красимир Балъков след първия му мач начело на национа...

"Мислех, че ще бъде по-тежко, но този равен между Черна гора и Косово ни оставя в играта, стига да победим в понеделник. Имаме нужда от време, за да вкараме новата концепция за игра. Доволен съм от старанието на момчетата. Не съм доволен единствено от резултата. Опитни футболисти като Исмаил Иса и Георги Сърмов изиграха ролята си по най-добрия начин и направиха много силен мач. Притеснение имаше сред младите футболисти, което е нормално", допълни още той.

А какво е мнението на Димитър Бербатов за националния отбор - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!