Балъков: Равенството между Черна гора и Косово ни оставя в играта


Балъков: Равенството между Черна гора и Косово ни оставя в играта
Снимка: БГНЕС

5320 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков отново похвали играчите си, въпреки загубата от Чехия с 2:1. В понеделник националите ни са домакини на Косово.

"Играхме срещу съперник с топ футболисти от силни клубни отбори. Това бе основната разлика, която си пролича в определени моменти. До последно държахме интригата, което е много важно за мен. Знаете, че по принцип не играем силно срещу този съперник, а този път дори имаше шанс срещата да завърши по друг начин", сподели селекционерът при прибирането си от чешката столица.

"Мислех, че ще бъде по-тежко, но този равен между Черна гора и Косово ни оставя в играта, стига да победим в понеделник. Имаме нужда от време, за да вкараме новата концепция за игра. Доволен съм от старанието на момчетата. Не съм доволен единствено от резултата. Опитни футболисти като Исмаил Иса и Георги Сърмов изиграха ролята си по най-добрия начин и направиха много силен мач. Притеснение имаше сред младите футболисти, което е нормално", допълни още той.

А какво е мнението на Димитър Бербатов за националния отбор - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички