Балъков: При мен играчите няма как да са без самочувствие, не обичам да губя


Балъков: При мен играчите няма как да са без самочувствие, не обичам да губя

674 0

Националният селекционер на България Красимир Балъков заяви, че всичко, различно от загуба, ще бъде успех за "лъвовете" в гостуването на Чехия. На седми юни националният тим играе евроквалификация с този тим и Балъков обеща да видим една по-различна игра от футболистите му.

"Чехия са добър отбор, но освен Англия, всички други отбори са 50 на 50. Всеки може да бие, всеки може да загуби. Моите идеи за 5 дни няма да ги предам на футболистите. Но се надявам да видите нещо по-различно. Малко по-друг футбол. При мен няма начин футболистите да нямат самочувствие. Аз не обичам да губя и им го предадох по най-добрия начин. Да се надяваме да го покажат на терена. Знам как ще играя общо-взето, но има още време, всичко може да се случи", заяви треньорът на "Терминал 2".

"За успех в този мач ще приема всичко, различно от загуба, защото ни оставя в играта. Отиваме за победа, всеки мач трябва да играем за победа. Футболистите да мислят за ваканция? Няма такова нещо. Ние сме в предстартова треска, тотално концентрирани са моите състезатели", категоричен бе специалистът. Колко точки очаква Балъков от предстоящите два мача и какви нови изисквания има, за да повика играч в А-отбора вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама