Балъков: Имаме концепция и скоро ще видите какво искаме да променим в българския футбол


Балъков: Имаме концепция и скоро ще видите какво искаме да променим в българския футбол
Снимка: Getty Images/Guliver

2260 0

Селекционерът на националния отбор Красимир Балъков има готова концепция за развитие на българския футбол. Легендарният ни полузащитник разкри, че през следващия месец заедно с БФС ще обяви, своите идеи за подобряване на нивото на футболните клубове, което да доведе до по- успешно представяне и на мъжкия ни национален отбор.

"Скоро ще видите какво искаме да променим в българския футбол, надявам се да имаме съмишленици. БФС мисли много сериозно за развитието на футбола ни и ще покажем каква е идеята ни в средата на октомври. Аз лично съм оптимист, ако не бях отдавна да съм си тръгнал", заяви Балъков пред Канал 3.

"Когато дълго време няма успех, човек трябва да има оптимизъм и да има съмишленици. Първият лагер, който имах с Чехия и Косово, бях взел двама-трима млади футболисти. Младите футболисти в момента трябва да си играят в младежкия национален отбор, за да може този отбор да постигне някакъв успех. Оставил съм всички младежки национали, които могат да бъдат в младежкия национален отбор. За тях ще бъде добре, ако успеят да се класират на Европейско", заяви още националният селекционер.

А защо за нас е по-добре Чехия да се класира на Евро 2020 вижте в този материал. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички