Балъков: Имаме концепция и скоро ще видите какво искаме да променим в българския футбол

Селекционерът на националния отбор Красимир Балъков има готова концепция за развитие на българския футбол. Легендарният ни полузащитник разкри, че през следващия месец заедно с БФС ще обяви, своите идеи за подобряване на нивото на футболните клубове, което да доведе до по- успешно представяне и на мъжкия ни национален отбор.

"Скоро ще видите какво искаме да променим в българския футбол, надявам се да имаме съмишленици. БФС мисли много сериозно за развитието на футбола ни и ще покажем каква е идеята ни в средата на октомври. Аз лично съм оптимист, ако не бях отдавна да съм си тръгнал", заяви Балъков пред Канал 3.

Балъков обяви повиканите за евроквалификациите наши легионери

Селекционерът на националния ни отбор Красимир Балъков обяви имената на играещите зад граница футболисти, повикани за предстоящите европейски ква...

"Когато дълго време няма успех, човек трябва да има оптимизъм и да има съмишленици. Първият лагер, който имах с Чехия и Косово, бях взел двама-трима млади футболисти. Младите футболисти в момента трябва да си играят в младежкия национален отбор, за да може този отбор да постигне някакъв успех. Оставил съм всички младежки национали, които могат да бъдат в младежкия национален отбор. За тях ще бъде добре, ако успеят да се класират на Европейско", заяви още националният селекционер.

А защо за нас е по-добре Чехия да се класира на Евро 2020 вижте в този материал. 

 

 

Още по темата

Please select answer!