Боби Михайлов: Балъков трябва да бъде изчакан и подкрепян


Боби Михайлов: Балъков трябва да бъде изчакан и подкрепян
Снимка: БГНЕС

2683 0

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, призна, че не се е чувствал добре по време на евроквалификацията с Англия на "Уембли", когато отборът ни загуби с 0:4. Фукнционерът заяви, че селекционерът Красимир Балъков трябва да бъде изчакан за резултати и подкрепян, въпреки че още няма победа начело на А-отбора ни.

"Ние не трябва да се сравняваме с Англия. На "Уембли" не се чувствах добре. И друг път сме падали с 0:4. Трябва да извличаме положителното. Тежи му на Краси Балъков, че той няма победа. Но с това разполагаме. Трябва да го изчакаме и да го подкрепяме", заяви Михайлов пред dsport.bg.

"България е малка държава. Вижте Унгария и други такива страни с подобно население на нашето. Всичко е въпрос на генерация. И Унгария през 50 години постига нещо по-значимо. Ние вече 14 години не можем да се класираме. Надявам скоро да постигнем тази цел или поне отборът да изглежда на европейско ниво. Говоря и за по-младите отбори. Нека първо процентът да стане 100% за Лигата нациите и тогава ще говорим за евентуално класиране", допълни шефът на футболния съюз. А защо за нас е по-добре Чехия да се класира на Евро 2020 вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички